Kantrihotelli

Kantri sijaitsee Savitaipaleella, Etelä-Karjalassa, sopivan lähellä valtatietä numero 13, Lappeenranta – Mikkeliosuuden puolivälissä.  Vanhaan kouluun on remontoitu seitsemän tasokasta, kantri-henkisesti sisustettua hotellihuonetta, joissa kaikissa on oma lattialämmitetty wc ja suihku. Huoneet ovat saaneet nimensä Suomen luonnossa eläviltä nisäkkäiltä. Neljän hengen perhehuoneita on kolme (Kettu, Norppa ja Hirvi), kuudelle hengelle soveltuvassa Karhu-sviitissä on kahden erillisen makuuhuoneen lisäksi myös poreamme. Sen tyylikäs oleskeluhuone soveltuu myös ryhmätyö- tai neuvottelutilaksi.

Kantrin ravintola Burger Heaven toimii myös viihtyisänä kokoustilana. Burgerin ruokalistalta löytyvät maukkaat pizzat, hampurilaiset ja muut herkut. Hotelliasiakkaat nauttivat aamiaisen Burger Heavenin kotoisissa tiloissa, tarjoamme ryhmille herkullisia aamiais- ja ruokailupaketteja.

Esimerkkejä kokoustarjoilusta:

Ruokia

  • Kermainen, viinissä keitetty basilikakana, yrttiriisi, salaatti, patonki + levite, vesi ja kotikalja
  • Janssoninkiusaus tai kinkkukiusaus, vihreä salaatti, punajuurisalaatti, vesi ja kotikalja

Kahvi/teetarjoilut

  • Talon omena/mustikka/puolukkapiiras
  • Korvapuusti
  • Täytekakku
  • Fetaparsakaali/lohi/kinkku-kasvispiiras
  • Täytetty sämpylä
  • Karjalanpiiras, munavoi

Kantri Hostellin puolella on kaksi suurta, viihtyisää ja kodikasta ryhmähuonetta, joissa majoituu mukavasti 38 henkilöä.

Niiden kylpyhuoneet sijaitsevat 1. kerroksessa. Asiakkaat voivat viettää aikaa yhteisessä oleskelutilassa, jossa on televisio ja ilmainen WiFi.

Ryhmähuoneista voit kysyä lisää ja varata ne ottamalla yhteyttä meihin.

Yhteensä vuodepaikkoja on 62.

Liikenneyhteydet

Lappeenrannan lentoasemalle on 30 minuutin ajomatka, Mikkeliin samoin ja Venäjän rajalla sijaitseva Nuijamaan raja-asema on 50 minuutin ajomatkan päässä.

Luontoa ja liikuntaa

Kantrihotelli on 400 metrin päässä Savitaipaleen urheilukeskuksesta, jossa voi muun muassa pelata erilaisia pallopelejä, kuten salibandya, futsalia, tennistä ja sulkapalloa, tai treenata kuntosalilla. Lähistöllä on myös muun muassa jäähalli, uimahalli sekä puisto, jossa on lasten leikkikenttä.

Talvisiin harrastuksiin tarjoamme hyvät mahdollisuudet: jäähallista löytyy curling-rata ja sen vierestä alkaa valaistu latu sekä useita vapaan ja perinteisen tyylin reittejä. Aivan Kantri hotellin vieressä on luistelukenttä.