Meistä

Päivi Eitomaa

Burger Heavenin ja Kantrihotellin perustaja, tehotäti Päivi, on ollut yrittäjä jo 21 vuotta.

Kentsu Vilhunen

Lahjakas ja motivoitunut pääkokkimme Kentsu valmistaa rakkaudella talon herkut.

Jonna Piippo

Jonna on Burger Heavenin aina aurinkoinen superkassa, tarjoilija-kokkaaja ja yleisnero.

Erikoisuutemme

Ruoka ei ole ainoa vetonaulamme. Olet ehkä kuullut kesäterassistamme ja A-oikeuksistamme, mutta entä näistä neljästä?

Sauna

Ravintolan vieressä sijaitsee myös sauna. Saunaan mahtuu kerrallaan 10-12 saunojaa.

WiFi

Haluatko tarkistaa sähköpostisi? Meillä on nopea ja ilmainen langaton internet-yhteys.

Tilauksesta

Tarvitsetko herkullista voileipäkakkua tai maukasta täytekakkua? Tilaa omasi meiltä!

Juhlapaikka

Meillä voit viettää esimerkiksi perhejuhlia, pikkujouluja sekä ryhmäruokailuja. Valmistamme myös herkullisen kotiruokabuffetin tai juhlabuffetin yli 15 hengen ryhmille tilauksesta – ota yhteyttä!

Sinulle, joka välität.

Me teemme pizzamme ja hampurilaisemme aina itse, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Pizzapohjamme ja sämpylämme leivotaan itse. Kehittelemämme Delise-kastike, jota käytämme hampurilaisissamme, on lisäaineeton: ei säilöntäaineita, vain herkullinen ja puhdas maku. Hampurilaisissamme käytämme luomubiisonia, kotimaista kanan rintaleikettä ja sataprosenttista kotimaista naudanlihaa. Lammasburgeri jauhetaan ja maustetaan itse uusiseelantilaisesta lampaasta. Raikas tsatsikimme tehdään itse. Kesällä käytämme oman puutarhamme yrttejä ja salaatteja.

Meiltä saat myös gluteenitonta pizzaa ja hampurilaisia, jotka itse valmistamme Semperin ja Viljatuotteen jauhoista.